Handelsvoorwaarden

"U ontvangt 50% van de verkoopprijs"

Wat krijg ik?

U ontvangt 50% van de verkoopprijs c.q. uitverkoopprijs; te allen tijde wordt die prijs door ons vastgesteld.

Hoe werkt het?U brengt uw kleding op afspraak langs bij ons in de winkel.* Wij bekijken ieder kledingstuk en bepalen of deze verkocht kan worden of niet.
Wij stellen een verkoopprijs vast en hangen de kleding vervolgens in de winkel.
Uitverkoop: 

U doet altijd mee aan de uitverkoop, tenzij u voor de uitverkoop zelf de kleding heeft opgezocht en opgehaald na overleg met ons.

U ontvangt 50% van de door ons vastgestelde verkoopprijs c.q. uitverkoopprijs; te allen tijde wordt die prijs door ons vastgesteld.

 

*Het inbrengen van kleding is slechts mogelijk op afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch via 010 422 36 14. Aangeboden kleding dient gewassen en gestreken te zijn.

Disclaimer

 

De Blauwe Ballon is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van uw kleding; indien kleding, die wij niet innemen, niet wordt opgehaald in de maand, die bij het inbrengen schriftelijk wordt medegedeeld, dan wordt dat deel geschonken aan een goed doel. U doet altijd mee aan de uitverkoop, tenzij u voor de uitverkoop zelf de kleding heeft opgezocht en opgehaald na overleg met ons. Aan het einde van de uitverkoop kunt u kleding zelf opzoeken en meenemen op de dagen die bij het begin van de uitverkoop bekend zijn. Niet opgehaalde kleding gaat daarna naar een goed doel.